onsdag 4 november 2009

Seädning pågår!
Var ute på bygget igår och huga vad det såg ut! Rörigt överallt! Men det är inte lätt och hålla ordning på en byggarbetsplats, blir ju stökigt direkt och det tar ju så mkt tid och hela tiden plocka undan istället för att bygga. Är väl lite som talesättet " Att städa medan barnen är små är som att skotta snö när det fortfarande snöar! Så igår och idag så städas det för fullt

Nu är man två arbetare på bygget, Marcus och Johannes. Bygget har väl fått lida lite nu när jag och Astrid varit sjuka från och till och Marcus har fått vara hemma en hel del. Men det är sånt man får räkna med när man skaffar barn och bygger hus samtidigt :=). Vår lilla bebis har inte kikat ut än, får se när hon tänkt komma ut!

En del fönster har levererats och kommit upp i huset, känns bra att det är på g. Resten av fönstrerna plus spröjsen kommer förs i mitten på December. El-killen kom till oss i måndags och har börjat dra ledningar. Den försenade leveransen av ventilationen har gjort att vi inte kunnat göra allt som vi velat hittills med huset, men nu är den på väg i alla fall så att vi kan dra in den och då kan elektrikern dra in alla kablar i väggar och tak. Så att vi kan isolera klart i taket och plasta in och allt vad man gör. Så att huset blir så isolerat som möjligt.

I går var jag och Marcus på IKEA och tittade på kök. Vi har i stort sett bestämt oss, men har inte alla detaljer klara.

Ha det så mysigt i höstrusket, tänd en massa ljus ch tjuvlyssna på härlig julmusik!

Kramar från oss!

1 kommentar:

 1. Hej på er!
  Roligt höra det går framåt, om än det känns sakta. Men nu står ni ju in för så spännande saker som en kommande baby! Tänk, ett nytt liv på väg att stiga in i världen, familjen och släkten! Vi väntar med spänning borta i Finland.
  Annars gör jag, Lene och Mamma en snabbvisit till Sverige, dvs till Arken, Kungsängen, den 20-21.11. Alla dygnets timmar bokade då, så kan vara svårt att hinna träffas även om det vore kul...
  Sköt om er så länge nu.
  Kramar Nina

  SvaraRadera