fredag 26 februari 2010

Nya bilder!

idag är det fredag, vad fort tiden går! För mig känns visserligen alla dagar lika, låter ju väldigt kul, men så blir det med barn. Man är ju inte ledig direkt från dom på helgen! :=) Men på Lördag kommer mormor hit och tar hand om barnen. Då ska jag och Marcus kolla färg och tapet, sen ska vi nog hämta köket!!! Kul! Vet ni vad? Det är inte långt kvar nu, vi flyttar nog in snart! April, tror vi, inte långt kvar....jippie!!

Lägger in lite nya bilder som Marcus knäppte igår.

Smygarna (mellan fönstret och väggen) ditsatta och målade vita, på alla fönster i huset.

Fönstrerna i burspråket.

Här är ett av barnens sovrum på andra våningen. Till vänster ser man ingången till den platsbyggda garderoben. (finns i båda sovrummen)

Båda barnens sovrum.

2 kommentarer:

 1. Hej Elin och familjen! Vad härligt det låter när du beskriver familjelivet, det är en styrka att känna tacksamhet i vardagen. Och ert hus ser mysigt ut, nu är det mycket ytor och sånt som syns som skall göras så varje dag är det massor nytt man ser! Så kul, jag önskar jag var där och fick känna lukten på byggplats. Ljuvligt! Må så gott och sätt ofta in bilder för oss nyfikna finnar!!! Kramar Lene

  SvaraRadera
 2. Hej på er där borta!
  Ser att Lene varit i farten redan... :-)
  Verkligen kul att se bilder på ert fina hus. Å tänk att ni får snart får flytta in! Hur ska ni hitta varandra då...? Missade tyvärr barnvälsignelsen i söndags, men kollade fina prinsess-bilder på FB. Va stora flickorna blivit redan. Här går det också framåt. Om ca tre månader får våra pojkar moppekörkört! Så visst går tiden fort. Bara att ta vara på den medan de är små. :-)
  Hoppas vi ses snart. Ha det så gott!
  Vintriga hälsningar från Sigfrids:arna i Sundom.

  SvaraRadera