söndag 20 september 2009

Så här ser det ut nu!

Hej! Hoppas att ni har det bra! Åh, vad härligt väder det varit idag, vi är ju i slutet av September men ändå så varmt! Jo, nu är lägesrapporteringen denna : )

Avklarat:
-Taket är täckt
-Huset täckt med vindskyddsgips, bara plast på alla fönster som saknas så att vi får ett vind- -och regnskyddat hus och kan ställa in värmefläkt och torka ut bottenplattan och träet i huset.
- Glespanel uppspikat på taket till första våningen.

Ändringar:
Vi har beslutat oss för att ha furugolv på andra våningen istället för laminat, som kanske varit billigare och mer praktiskt. Så nu har vi lämnat tillbaka alla träfiberskivor som vi skulle lagt ut på golvet på andra våningen. Istället blir det mer jobb med att behandla varje enskild furuplanka och lägga ut dom en efter en....men vaddå, man kan ju inte alltid ta det mest enkla, eller hur? :=)

På gång:
-Mellanväggar på nedre våning sätts upp.
-Osb-skivor har börjat komma upp på väggarna. Nu bildas rum i huset!

Visar lite bilder...men sen dessa togs (i eftermiddags) så har fler mellanväggar kommit uppoch osb-skivor.

Trevlig helg! /ElinPå alla dessa bilder som kommer nu nedan så står jag och tar kort från huvudentren i huset. Längst bort th om osbväggen ser vi två fönsteröppningar, där är köket.

Här ser vi glespanelen som man satt upp i taket.

Höger sida av huset. Bakom osb-skivan i högra hörnet kommer bastun att vara.
Sessan står på stegen precis vid dörröppningen till gäst/arbetsrum.

Nu tittar vi in i den vänstra delen av huset från huvudentren. Fönsteröppningarna som skymtar längst bort är vid burspråket och sen ser vi vardagsrummet tv på bild och köket längst t höger.

Nu tar jag bild rakt framifrån huvudentren. Marcus går i hallen och bakom honom går dörren till groventre/tvättstugan. T.v. skymtar köket

2 kommentarer:

  1. Fantastiskt vad det går framåt. Nu tar verkligen ert hem form mitt i allt. Roligt att se en bild på Astrid också, klättrandes till hennes lycka antar jag. Senast idag frågade Alva om vi inte kunde åka och hälsa på er snart igen... Det vore kul men är nog inte aktuellt just nu:-< Ni får ett mysigt hem, kramar Lene

    SvaraRadera
  2. Ja, det går verkligen framåt! Ja, ni får komma hit snar! :) kram Elin

    SvaraRadera