måndag 14 september 2009

Svart och Vitt

Tog denna bild på dottern idag, har ju egentligen ingenting med vårat husbygge och göra egentligen. Fast vårat hus kommer ju att vara vitt och svart. Vit panel med svart tak ;=) Nina om du läser detta inlägg. Jag är så imponerad över att du gjort denna kreation!! Jackan är lite liten nu på dottern men vi kan ju ha den på nästa flicka:=)

Ha det gott allesammans! /Elin

1 kommentar:

 1. Halloj på er!
  Nu kan jag ju inte låta bli att skriva. En så söt mannekäng! Ja, jackan och mössan väcker onekligen minnen, man blir rentav nostalgisk. Tänk att jag var så kreativ, men det är lättare att inspireras och göra saker om man älskar någon! :-) Och tänk att den jackan som jag sydde till Astrids kusin, vår dotter Emeline, har fått gå i arv ända till er! Wow!

  Var annars ett tag sen jag tittade in på er hemsida, men va fantastiskt det är att se hur fint ert hus är. Till Macke vill jag säga: Wow lillebror! Jag är imponerad av det du gör! Vilken iver och uthållighet du visar. Du är jätteduktig! Fortsätt bygga och se huset ta form, er dröm bli verklighet. Allt är möjligt för den som tror - och arbetar :-) (Kunde va' Pappa Fredriks tillägg, eller hur :-)
  Till Elin vill jag säga: Tack för att du älskar vår lillebror så mycket och talar så gott om honom. Du är verkligen den vän han behöver! Och tack för alla fina bilder och ditt gästvänliga, öppna hjärta.

  Hoppas snart på att få se er igen. Lycka till med allt nu. God bless!

  Nina

  SvaraRadera