torsdag 24 september 2009

Ytterpanel

Nu händer det saker på huset! I nuläget så är både huset och garaget helt täckta, vi har t.o.m en provisorisk dörr till huset! Mellanväggarna inne i huset är uppsatta och osb-skivor och gipsskivor uppsatta på de flesta väggar. Vi sätter bara upp osb och gips på ena sidan av väggarna då vi ska ha elekrikern att dra alla elkablar i väggen innan vi täcker den helt.

I går började vi sätta upp ytterpanelen. Så visar lite bilder nedan på hur det ser ut. Vi kommer att ha stående panel (95mm) upp till bröstningshöjd (ung. där de nedersta fönstrerna börjar) och sedan liggande panel (120 mm) upp till midjan och sedan stående panel (95 mm) resten av vägen upp till taket.

Så här ser man lite av hur panelen kommer att se ut.

Mormor och dottern sitter uppe i allrummet på andra våningen.

Jag och Marcus inspekterar taket :=)

Väggen som skiljer av köket och vardagsrummet. Denna sida av väggen är mot köket och där kommer vi att ha kyl & frys och något mer som vi inte bestämt än. På andra sidan väggen som är mot vardagsrummet, har vi vedkaminen.

Köket, ser väldigt murrigt ut nu, men det kommer att bli bättre :=) Öppningen som man ser här är ut mot hallen. Till vänster där vi ser kablarna sticka upp, där kommer vi att ha våran diskho. Om man tänker sig huset framifrån så ligger vårat kök längs bort i den vänstra delen av huset.

2 kommentarer:

  1. Hej igen. Vad roligt att se dej oxå Elin på bilderna!! Men vad kollar ni på i taket? Jag tror ni ser på en massa änglar som spikar och sågar, för hur i all världen skulle det annars kunna gå så snabbt på ert bygge?!?! Jag blir alldeles mållös...Fantastiskt roligt och härligt ser det ut. Visst känns det mäktigt att se det som man drömt och ritat upp bli till verklighet. Ha en skön helg, kramar Lene

    SvaraRadera
  2. Hej Lene! Ja, det är kul när det händer saker :=) Helt otroligt när man kommer in i huset nu och ser framför sig sitt egna hem, det är mäktigt! Kramar

    SvaraRadera