tisdag 30 mars 2010

Handtag

Vi har Signera handtag till våra luckor i köket. När Marcus monterat upp alla vi köpt så saknades det 12 stycken, hm lite felräkning där :=). Vi åkte till Ikea och skulle köpa fler, men då sa de att modellen utgått! Hjälp och vi som redan borrat hål i alla luckor för just den modellen. Men som tur var hade Ikea i Barkarby kvar några stycken som de reade ut för 9 kr styck ist för 36 kr. Marcus for med ilfart dit och fick tag i några av de sista som fanns kvar där. Skönt!

Snart är det påsk, önskar att jag kunde påskpynta i vårat hus men kanske kan sätta dit lite påskris i alla fall :=). Känner inte för att pynta här i lägenheten, har redan lämnat stället :=). I påsk blir det jobb i huset och lite godis.

Vad ska ni göra i påsk?

Handtagen Signera som vi sist och slutligen fick tag i. Jag hade redan en plan B ifall vi inte fick tag i några. Två knoppar på varje lucka skulle täcka hålen, Marcus gillade inte ideen, konstigt :=)

3 kommentarer:

  1. I påskhelgen blir som omväxling målning o snickring...undrar när det bara blir en helg ibland igen som man gör sånt?!

    SvaraRadera
  2. Glad påsk till er alla! Här i Vasa är det EC påskkonferens så där kommer vi att vara endel, lite memma och choklad måste vi räkna in och barnen skall förstås gå ut som påskkaniner och söka godis i sina pannor. Nu borde man börja städa lite men urk, var e inspirationen för det??! Många kramar, Lene

    SvaraRadera
  3. Ibland skall man ha lite tur:) Fint hus ni har byggt! Charlott

    SvaraRadera