måndag 24 augusti 2009

Ännu högre...


Jag som tyckte att huset var bra högt när jag såg det första dagen då de hade rest stommen. Men det blir tydligen högre :=). Stommen som reser sig i mitten av huset, byggdes till idag. Här ser man utrymmet för altandörren på andra våningen (precis ovanför entrén) i mitten och ett fönster på vardera sida om den.

Ha en fortsatt trevlig kväll! / Elin

3 kommentarer:

 1. Hejs svejs!
  Wow va fort det går!! Jag trodde jag kommit till fel blogg då jag såg de senaste bilderna. Så spännande att få följa med trots att man bor så långt borta. :-)
  Skulle va riktigt kul att komma över och se allt live, men det får vänta. Gläds verkligen med er över ert fina hus. Och vilken cool garage/gästhusbyggnad. Kanske får man husera där något i framtiden...
  Sköt nu om er kära släktingar och vänner! Välsignelse och styrka i allt med hus, baby och jobb mm. Hälsa blivande storasyster från kusinerna i Finland.
  Toivottavasti nähdään jouluksi! :-) Hur är det med finskan Macke?
  Hälsningar en vakande storasyater (Nina)

  SvaraRadera
 2. Nä nu blommar löken! Om båda mina systrar (Lene och Nina)ger kommentarer så ska jag inte vara sämre! Hej Elin, macke och Astrid! Hälsningar från storasyster Moca som också har fullt upp med husbyggandet. I helgen har vi börjat sätta upp fönsterkarmarna på utsidan och målat med hemmålad rödmylla. Jag har målat massor med vita bräder också, och därimellan har jag passat upp med mat och kaffe (och tårta på söndagen i o m att jag firade min 38:de födelsedag då):)Även blomrabatterna på sluttningen bakom huset börjar ta form, men det får jag verkligen tacka min svärmor för! Hon har gröna fingrar och är jätteduktig med att hjälpa mig forma min trädgård. Vårt garage och utehus får vänta en stund nu då vi finslipar det sista på vårt hus. Stock nr 11 är iallafall på plats, så vem vet om jag får köra in bilen i garaget inkommande vinter?
  Här pratar jag bara om mig själv och mitt, ursäkta, jag blev bara så ivrig. Alltså vilket fantastiskt projekt ni har! Todella upea! Macke, tänk att du kan bygga sådär bra. Elin, du har verkligen talang för mycket! Fotografierna är underbara och din text i bloggen kan få vilken hugad finlanssvensk skribent att smälta! Lättläst och så har du liksom koll på ALLT verkar det som. Astrid och beibin i magen har valt mysiga och duktiga föräldra:-). Jag är så glad för er skull och nästa sommar kommer jag, gubben och barnen att få sova i er gäststuga! Jag kan knappt vänta!
  Ha det så bra och lycka till med hela ert fina projekt. Vi hörs snart igen, för nu blev jag taggad! Kram kram från storasyster Moca

  SvaraRadera
 3. Hej Nina O Moca! Vad kul att höra från er!! Vad kul Moca och höra hur det går med erat husbygge, du får gärna berätta mer om det :=) Förlåt att vi missade din födelsedag...jag och Marcus måste skärpa oss där. Vi har knappt koll på våra egna födelsedagar *skäms*. Ni är sååå välkomna både NIna o Moca m familj. Ska bli så kul när ni kommer t vårat hus! välkomna!

  SvaraRadera