tisdag 25 augusti 2009

Det är insidan som räknas....

Ja, då har man varit ute på tomten igen och spanat in läget. Det är fantastiskt att bara komma ut och se att det går framåt hela tiden utan att jag behöver göra så mycket åt det. Eftersom jag nu kan kalla mig höggravid, för det kan jag väl? (2 månader kvar) så har jag absolut inget dåligt samvete för att jag inte hjälper till! Det enda jag gör är att fixa mat till gubben ibland och dokumentera byggprocessen. Idag jobbade man med att bygga mellanbjälklag och bärande mellanväggar. Så nu kan man skönja den andra våningen och rummen som ska till på första våningen, mäktigt! Får se när takstolarna sätts på garaget. Kan ske i veckan.

I morgon kommer en massa material till bygget igen. Skriver lite senare ikväll eller imorgon om vad som står på tur härnäst med huset. Tills dess visar jag lite bilder från hur det såg ut från insidan av huset tidigare idag .

Burspråket som skymtar längst bort. Alltså den vänstra kortsidan av huset framifrån.

Här har man börjat få upp de bärande mellanväggarna. Början på mellanbjälklag syns också. Det börjar ju bli rum i huset nu, gripande!

Här ser man ännu mer hur insidan av huset börjar dela upp sig.

En snickare, vars dröm äntligen besannas! Att få bygga sitt eget hus!

Huset och garaget, taget från andra änden av tomten. Infarten till tomten är bortanför där bilen står.

2 kommentarer:

  1. Hej Elin och Marcus!
    Vad kul att det går så bra med bygget! Men kan ni inte lägga upp lite ritningar också på bloggen - jag tror inte jag har sett några...
    Bless! / Cecilia på Söndax

    SvaraRadera
  2. Hej Cecilia! Det kan ju vara kul och se, förstår! Ska se vad vi kan lägga upp! Ha det så gott! /Elin

    SvaraRadera