lördag 27 november 2010

Hej mitt vinterland!Så här ser det ut utanför våra fönster. Det är idylliskt ute! Vi sitter i burspråket som vanligt och äter frukost, utanför dalar stora snöflingor ner och landar på den redan snötäckta marken. Allt är vitt! I love it!

När det mörknar blirdet ännu mysigare....att vara inne i alla fall. Har adventspyntat lite idag. Tänkte ställa fram de två adventsljustakar (som jag inte gillar, men köpte för några år sedan och tyckte va så läckra) som vi har men de funkade inte någon utav dom. Tittade lite närmare på lamporna och de var svarta allihopa. Varningen vanlig hederlig adventsljustake så att hitta lampor till dessa är bara att glömma (tur det eftersom jag egentligen inte gillade dom ändå).

Så i år får vi nog klara oss utan. Vill inte bara köpa några utan vänta lite och känna in vilken slags stil vi vill ha och sen samla på dom tills man har några stycken att fylla upp fönstrerna med. Är väl ändå snyggast med likadana ljustakar i alla fönster. Ja, ja....lite ljus och gran och sidenband kan nog räcka för att få till en mysig julstämning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar