söndag 28 november 2010

Snart kommer bastudörren!

I går fick jag reda på att svärföräldrarna kommer hit från Finland med bastudörren. Tjohoo!! M som är finne har ju inte känt sig riktigt hel eftersom bastun inte varit brukbar, men snart blir den det:=) Har hört att bastun ofta används till förråd i svenska hus, inte bra! Kommer aldrig hända hos oss.

Fick upp en lampa i fönstret i köket härromdagen. Vad mycket det gör för ombonaden. Lite shabby shic stil fick jag till iallafall:=) Speciellt när jag tog bilden utan blixt. Allt är mycket vitare i verkligheten och inte så varmtonatt som på bilden.

Adventsljusstake från Ikea. Har spraymålat fyra halmkorgar (eller vad det är) vita och de har fått varsin plats i huset. Blir så snyggt när man målar om dom. Denna korg har fått sin plats på köksbordet och är fylld med julens läckerheter, clementner! :=)

Var på Röda Korsets seconfd hand butik i fredags och M hittade denna charmiga våg. Lite väl rostig sa jag men han tyckte det var en del av charmen. Så den kommer att få en hederlig plats i våra konsolhyllor som ska upp i köket inom sinom tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar